Amit kérhetsz:

Itt megtaláljátok az általam nyújtott összes választható szolgáltatás árjegyzékét. A kívánt alapárat összeadjátok a választott díszítésekkel és így megkapjátok a végösszeget.
Az árak az alábbi szolgáltatásokat tartalmazzák és 2021.10.01.-től érvényesek. Az árak bruttó árak és forintban értendők. Számla igényed kérlek előre jelezd!
Léteznek úgynevezett kiemelt időszakok, amik a túlzsúfolt és feszített tempó miatt különösen megterhelőek. Amennyiben kiemelt időszakban szeretnél időpontot kérni, úgy az alap szolgáltatás árának 50%-a előre fizetendő, ellenkező esetben nem tudlak beírni. Számos rossz tapasztalat miatt ezekben az időszakokban időpont módosításra nincs lehetőség. Jellemzően ez az augusztus hónap és a december. Kérlek így kalkulálj majd pénzzel, amikor közelednek ezek a hónapok.

Fontos tudnivalók a bejelentkezéssel kapcsolatban!Kérlek olvasd el a lenti pontokat, fontos információt tartalmaznak! Sajnos az elmúlt hónapokban többször is belefutottam olyan új vendégekbe, akik passzióból kértek időpontokat majd nem jöttek el. Ez nem igazán felnőtt és felelősségteljes hozzáállás. Időpontkéréseddel automatikusan elfogadod és magadra kötelező érvényűnek tekinted a házirdenet és annak minden pontját. (Teljes házirend ITT)

1.) Csak előzetes bejelentkezésre fogadok vendéget, kérlek mindenképpen telefonálj két-három héttel korábban, minthogy jönni szeretnél. A hétköznap 16:00 után időpontok jó előre tele vannak, kérlek így kalkulálj. Napközben általában van még hely, de nem feltétlenül másnapra!

2.) Időpontot lemondani, módosítani csak 24 órával korábban lehet, ha ez nem történik meg, úgy az elmaradt időpont árát ki kell fizetni átutalással melynek határideje 1 munkanap. Bankszámla számot sms-ben vagy viberen vagy massengerben küldök. Amint fizetsz, úgy kapsz egy átutalásos számlát róla. Ha az utalás nem érkezik határidőre meg, úgy egyáltalán nem áll módomban új időpontot adni!

3.) Le nem mondott időpont esetében is ki kell fizetni a rendelt szolgáltatás árát. Lásd 2. pont. Itt sincs új időpont kérésre lehetőség. És lécci ha hívlak mert nem jössz, legalább a telefont vedd fel, vagyunk annyira felnőttek, hogy szembenézzünk a dolgok következményeivel. Ugyanis sokan erre sem képesek, üzenetre sem válaszolnak.

4.) Késés: max 10 percet tudok várni. Szerintem teljesen érthető, hiszen nem szeretnék Miattad késni én sem, az utánad jövőket megváratni.

Manikűr


Orosz manikűr: 3500 Ft
Japán manikűr: 3600 Ft

Gél lakkozás oldható vagy zselés alappal (manikűrt tartalmazza)


Oldható sima: 5200 Ft
Oldható francia: 5700 Ft
Zselés alappal sima: 5500 Ft
Zselés alappal francia: 6000 Ft
Végeleges eltávolítás oldaással vagy reszeléssel: 3700 Ft

Műköröm építés és töltés zselé / porcelán (manikűrt tartalmazza)


Future gél építés: 7400 Ft
Future gél építés francia/baby boomer: 7700 Ft
Future gél töltés: 6500 Ft
Future gél töltés francia/baby boomer: 7000 Ft
Porcelán építés: 7000 Ft
Porcelán építés francia/baby boomer: 7500 Ft
Porcelán töltés: 6000 Ft
Porcelán töltés francia/baby boomer: 6700 Ft
Végleges eltávolítás: 3700 Ft

M-es méret + 1000 Ft
L-es méret + 2000 Ft

Választható díszítések:


Kövek: 50 Ft/db
Matrica: 100 Ft/db
Effekt lakk (cat eye, tiger eye, confetti stb.): 100 Ft/köröm
Ombre festés: 100 Ft/köröm
Kézzel festett minták: 300 Ft/köröm
Porok (króm, sellő stb.): 100 Ft/köröm
Körömnyomda: 100 Ft/köröm