Házirend:

Mindenki számára tekintet nélkül, kötelezően betartandó szolgáltató házirendje. A házirend időpontkéréssel automatikusan elfogadásra kerül és annak nem ismerete nemmentesít annak betartása alól!

Házirend:1.) Csak előzetes bejelentkezésre fogadok vendéget, kérlek mindenképpen telefonálj 4-5 nappal korábban, minthogy jönni szeretnél. A hétköznap 16:00 után időpontok jó előre tele vannak, kérlek így kalkulálj. Napközben általában van még hely, de nem feltétlenül másnapra!

2.) Időpontot lemondani, módosítani csak 24 órával korábban lehet és csak egyszer, ha ez nem történik meg, úgy az elmaradt időpont árát ki kell fizetni átutalással vagy személyesen melynek határideje 1 munkanap. Bankszámla számot sms-ben vagy viberen vagy massengerben küldök. Amint fizetsz, úgy kapsz egy átutalásos számlát róla. Ha az utalás nem érkezik határidőre meg, úgy egyáltalán nem áll módomban új időpontot adni!

3.) Le nem mondott időpont esetében is ki kell fizetni a rendelt szolgáltatás árát. Lásd 2. pont. És lécci ha hívlak mert nem jössz, legalább a telefont vedd fel, vagyunk annyira felnőttek, hogy szembenézzünk a dolgok következményeivel. Ugyanis sokan erre sem képesek, üzenetre sem válaszolnak.

4.) Késés: max 15 percet tudok várni és utána már nem tudlak fogadni. Szerintem teljesen érthető, hiszen nem szeretnék Miattad késni én sem, az utánad jövőket megváratni.

5.) Kérlek mellőzd a mobiltelefonod nyomkodását miközben a körmeidet készítem! (Én sem nyomkodom a sajátomat!)

6.) Fizetés! Azonnal, forintban és kézpénzben. Az árak forintban értendők és nem alkuképesek. Csak akkor kérj időpontot, ha anyagilag is megengedheted magadnak.

7.) Időpont egyeztetés személyesen vagy telefonon, így mindenképpen hívj fel! Ha nem veszem fel és fontos lécci küldj üzenetet, amint tudak visszahívlak. Éjjel ezt viszont ne várd el. Kérlek vedd figyelembe, hogy általában alszom, hétvégén pedig magánjellegű programjaim vannak (úgy, mint az emberek java részének), így tuti nem azonnal reagálok.

8.) Betegen ne gyere! Semmiképpen sem szeretnék senkitől elkapni fertőzést, ilyenkor természetesen nincs szankció, mert a betegség azonnal is jöhet, ahogy a baleset is.

9.) Gyermek kísérőt, kis állatot, több rokont és sok barátot ne hozz (1 felnőtt kísérőt szívesen fogadok)! Éles eszközök, vegyszerek vannak az asztalon, azt meglökve, a vezetékeken átesve súlyos sérüléseket lehet szerezni. 14 év alatti személy csak szülői felügyelet mellett tartózkodhat a körmös helységben, és nem hagyhatja el azt! Ez vonatkozik minden 14 év feletti kísérőre is, mivel a privát szférmában dolgozom és a lakás többi része számodra nem releváns tartózkodási hely.

10.) Extra díszítéseket előre jelezd kérlek, mert többlet időt vesznek igénybe, így tudok vele kalkulálni és senkinek sem lesz kellemetlen ha előre nem szólsz és én nemet mondok a kéréseid egy részére, mert nem fér bele az időbe.

11.) Tisztelettel beszélünk egymással! Amikor nálam vagy kérlek kezelj egyenlő partnerként, ugyanez érvényes telefonban is.

A házirend nem ismerete nem mentesít annak betartása alól! A házirendet a szolgáltató bármikor módosíthatja, és a házirendet a vendég önmagára kötelező érvényűnek tekinti időpontkérésével és automatikusan elfogadja és betartja annak minden pontját. Amennyiben a fentiekkel nem értesz egyet, úgy nem én vagok számodra a megfelelő körmös!

A megértést köszönöm, Eszter