Rólam

Dénes Eszter vagyok, négy éve dolgozom műkörmösként. Csak és kizárólag minőségi, első osztályú alapanyagokkal dolgozom. Kínálatomban több márka is szepel, köztük az ismertebb BrillBird és Crystal Nails, de dolgozom Moyra és Merylinails termékekkel is. Küldön szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy egy műköröm elkészítése nálam kb 180 perc, a műköröm töltés pedig kb 90 perc. A gél lakkozás 60-90 perc között van attól függöen, hogy oldható gél lakk vagy zselés erősítéssel készült, és mennyi minta, dísztés kell rá.

Manikűr, műköröm, gél lakk


Minden műkörmös technikával dolgozom, azaz egyaránt készítek porcelán és zselés műkörmöt, oldható gél lakkozást, zselés megerősítéssel gél lakkozást! Minden műköröm és gél lakk előtt manikűrözök. Fontos a manikűr ahhoz, hogy a végeredmény mutatós és szép legyen! Néhány információval szeretnék szolgálni azok számára, akik nem szakavatottak a műkörmös és manikűrös technikákban.

Japán manikűr:

Több ezer évre nyúlik vissza, a nevéhez híven Japánból származik ez a manikűr technika. Már a japán császári udvarban alkalmazták és összetevői a mai napig titkosak. Csupán annyit tudunk, hogy két komponensből áll és ezeket egymás után kell a természetes köröm felületébe beledöngölni. Ez által a köröm egy tartósan fényes, szép és egyenletes felületet kap. Messziről olyan hatása van a japán manikűrnek, mintha áttetsző körömlakkal lenne fedve. Mindenkinek ajánlom, akinek töredezik és gyenge a körme. A japán manikűr hidratálttá és egészségessé teszi a körmöket. Már néhány kezelés után látványos javulás érhető el!

Műkörmöt szeretnél? A műköröm tartós megoldást kínál azon vendégeknek, akik nem szeretnének küzeni saját körmük gyengeségével. Első alkalommal sablonok segítségével felépítjuk a műkörmöt, majd 3-4 hetente csupán töltetni kell, vagyis a műköröm lenőtt részét visszapótolni, és a körmök végét visszareszelni. A műköröm nem károsítja a saját körmöt, ellenben erősíti azt, így ellenállóbbá téve például a gyenge, töredezett, netán rágott körmöt. Mindkét műkörmös technikát alkalmazom, dolgozom zselés műkörömmel és porcelán műkörömmel egyaránt. A két technika között számos elérés van, de a végeredmény ugyanaz. Akinek nagyon érzékeny a körme, annak kinkább a porcelán műkörmöt ajánlom, hiszen a porcelán köröm levegőre köt, így elkerülhető a zselés műköröm egyik kellemetlen hatása, azaz a lámpában égető érzés.

Gél lakk: Mára már szerencsére minden típusú gél lakk elkészíthető oldható változatban. Gél lakkozásnál nem építünk plusz hosszt a már meglévő körömhöz. A gél lakk jó alternatíva lehet azok számára, akik nem akarnak műkörmöt. Teljesen természetes hatása van, nincs idegen érzet, és a saját köröm érzete is megmarad, hiszen 2-3 vékony rétegben egy alaplakk rétegre visszük fel a tartós gél lakkot, ami körülbelül 2-3 hétig fenn marad. Az oldható gél lakk tartóssága nagyban függ viselője munkájától és attól, hogy kezei milyen igénybevételnek vannak kitéve. Miután ez mégicsak egy lakk nem árt rá vigyázni. Zselés megerősítéssel is kérhető gél lakk, ez esetben több időt vesz igénybe az elkészítése, két vékony réteg építőzselét kap alapnak a gél lakk, így tartóssága megnövelhető.

Színes zselés műkörmöt szeretnél? Több fajta építő zsléből választhatsz a rózsaszíntől a nude-ig, és már színes műköröm építőzselé is rendelkezésre áll! Fontos azonban tudnod, hogy csak szalon hosszban vállalok műkörömépítést!